Apparaten en accessoires
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
3138 kJ /
750 kcal
Vetten
39 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
87 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Skelethoofden
5u.
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Omelet met gehakt
1u. 10min
Steak tartaar
30min
Venkelsapje
10min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Melkbrood
2u. 20min
Appelcake
1u.