
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confituur van ananas en gember
40min
Omelet van eiwit
35min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Rijst met groentemix
55min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Zwart-Wit Muffins
1u.
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Eenvoudige appeltaart
45min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
73u. 10min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
1u.
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
4u. 30min