
Apparaten en accessoires
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
basterdsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Voeding per 1 portie
Calorieën
750 kcal /
3138 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
39 g
Koolhydraten
87 g
Vezels
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1hod.
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Kweeperentaart
Žádné hodnocení
Avocadomayonaise
15min
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Confituur van ananas en gember
40min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Gestoomd volkorenbrood
2hod.
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Quinoapuddings met frambozensaus
Žádné hodnocení
Appelcake
1hod.