Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Havermoutpap met vers fruit
15 mnt
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Veenbes & rode biet koekjes
Geen beoordelingen
Chai-theepoeder
15 mnt
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Peergelei
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Hummus van rode biet
10min