Apparaten en accessoires
De eerste hap: Zalm met Groenten
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
ui25 g
-
verse peterselie1 takje
-
wortel in stukken (2,5 cm)100 g
-
butternut pompoen gepeld, in stukken (2,5 cm)100 g
-
verse zalmfilet ontgraat, in stukken (2,5 cm)150 g
-
olijfolie25 g
-
water125 g
-
bevroren doperwten70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
1239 kJ /
296 kcal
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min