Apparaten en accessoires
Vegan cheddar mac & cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Veganistische cheddarkaas
-
water200 g
-
agar-agar in poeder10 g
-
rode paprika's zaadjes verwijderd, in stukken200 g
-
teentje knoflook1
-
kokosolie en iets meer om in te vetten30 g
-
tomatenpuree5 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
sojasaus15 g
-
voedingsgist20 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
uienpoeder1 eetlepel
-
ciderazijn15 g
-
gedroogde pepervlokken1 - 2 snuifjes
-
zout1 ½ theelepel
-
gemalen witte peper¼ theelepel
Macaroni met kaas
-
verse salieblaadjes4 - 5 takjes
-
olijfolie30 g
-
paneermeel30 g
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
droge pasta, type macaroni320 g
-
olijfolie1 theelepel
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
amandelmelk ongezoet130 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
currypoeder1 theelepel
-
zout naar eigen smaak½ - 1 theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1471.6 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1955.6 kJ /
467.4 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Halloween pompoentaart
4u.
Fijngehakt rauw vlees
35min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Gele smoothie bowl
2u. 20min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Vissticks met tomatensaus
50min