Apparaten en accessoires
Vegan cheddar mac & cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Veganistische cheddarkaas
-
water200 g
-
agar-agar in poeder10 g
-
rode paprika's zaadjes verwijderd, in stukken200 g
-
teentje knoflook1
-
kokosolie en iets meer om in te vetten30 g
-
tomatenpuree5 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
sojasaus15 g
-
voedingsgist20 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
uienpoeder1 eetlepel
-
ciderazijn15 g
-
gedroogde pepervlokken1 - 2 snuifjes
-
zout1 ½ theelepel
-
gemalen witte peper¼ theelepel
Macaroni met kaas
-
verse salieblaadjes4 - 5 takjes
-
olijfolie30 g
-
paneermeel30 g
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
droge pasta, type macaroni320 g
-
olijfolie1 theelepel
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
amandelmelk ongezoet130 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
currypoeder1 theelepel
-
zout naar eigen smaak½ - 1 theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1471.6 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1955.6 kJ /
467.4 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 godz. 5 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Linzensoep met spinazie
50 min