
Apparaten en accessoires
Vegan cheddar mac & cheese
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Veganistische cheddarkaas
-
water200 g
-
agar-agar in poeder10 g
-
rode paprika's zaadjes verwijderd, in stukken200 g
-
teentje knoflook1
-
kokosolie en iets meer om in te vetten30 g
-
tomatenpuree5 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
sojasaus15 g
-
voedingsgist20 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
uienpoeder1 eetlepel
-
ciderazijn15 g
-
gedroogde pepervlokken1 - 2 snuifjes
-
zout1 ½ theelepel
-
gemalen witte peper¼ theelepel
Macaroni met kaas
-
verse salieblaadjes4 - 5 takjes
-
olijfolie30 g
-
paneermeel30 g
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
droge pasta, type macaroni320 g
-
olijfolie1 theelepel
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
amandelmelk ongezoet130 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
currypoeder1 theelepel
-
zout naar eigen smaak½ - 1 theelepel
Voeding per 1 portie
Calorieën
467.4 kcal /
1955.6 kJ
Eiwitten
14.3 g
Vetten
20.5 g
Koolhydraten
60 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Natrium
1471.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux

Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
XXL - Pompoensoep
50min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Pruimentaart
1u. 30min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Mallorcaanse vissoep
40min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min