Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Spaanse risotto
40min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Kip in perziksaus
40min