Apparaten en accessoires
Risotto bolognese
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2241 kJ /
535 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Enchiladas met rundvlees
30min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Gnocchi Tricolore
35min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Spaanse risotto
40min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min