
Apparaten en accessoires
Risotto bolognese
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
535 kcal /
2241 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
25 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Azteca taart
1u.
Kip in perziksaus
40min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Pasta met prei en ajvar
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min