Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Kip in perziksaus
40min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Ovenschotel met kip en spek
1sa 10 dk
Worst met erwtenrisotto
30 min