Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Tricolore
35 min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40 min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min