Apparaten en accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Lolly's
40min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min