Apparaten en accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Vegan cheeseburgers
10u.
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Havermoutrepen met kaas
45min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min