Apparaten en accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1u. 30min