Apparaten en accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Candy Cane-koekjes
1u. 45min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Chai latte parfait
15u. 5min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Skelethoofden
5u.
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min