Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 516.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1h 30 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40 min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30 min
Russische rode bietensalade
1h 10min
200 g prei fruiten
20min