Apparaten en accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Spookachtige snacks
1h 15min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Bessenjamtaart
2h 35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min