Apparaten en accessoires
Vitello tonnato
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 porties
Ingrediënten
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.07 g
Calorieën
2814 kJ /
675 kcal
Vetten
58.1 g
Koolhydraten
0.05 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Hollandaisesaus
15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mayonaise
5min