Apparaten en accessoires
Vitello tonnato
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 porties
Ingrediënten
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38.07 g
Calorieën
2814 kJ /
675 kcal
Vetten
58.1 g
Koolhydraten
0.05 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Vijgenmosterd
25min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Forelmousse
5min
Gegratineerde coquilles
25min