
Apparaten en accessoires
Vitello tonnato
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 porties
Ingrediënten
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
675 kcal /
2814 kJ
Eiwitten
38.07 g
Vetten
58.1 g
Koolhydraten
0.05 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Zalmtartaar
10min
Hollandaisesaus
15min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Krokante olijven
1u. 30min
Steak tartaar
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Gazpacho
1u. 15min
Romige aspergesoep
25min