Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2814 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 38.07 g
- Koolhydraten
- 0.05 g
- Vetten
- 58.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Steak tartaar
30min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nenhuma avaliação
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Beef laab
1hod. 5min
Penne met mosselen
1hod. 5min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min