Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1075 kJ /
257 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Soefganiots
2u.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Rijstpudding
1u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Appelpunch
30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Klassieke sabayon
15min