
Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Voeding per 1 portie
Calorieën
257 kcal /
1075 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux