Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1075 kJ /
257 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Citrus lekkernij
50min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min