Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1075 kJ /
257 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drijvende eilandjes
40 Min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Soezendeeg
2 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Koekjes met chocoladechips
50 Min