
Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Voeding per 1 portie
Calorieën
257 kcal /
1075 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Karamelijs
Geen beoordelingen
Chocolade toffee cake
2u.
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Vanilleroomijs
12u.