Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 stuks
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1075 kJ /
257 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Minestrone
45min
Soezendeeg
2u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Suikerpasta
1u. 10min
Vanilleroomijs
12u.