
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Taart
- 200 g pure chocolade (50% cacao) in stukken
- 120 g boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)
- 190 g suiker
- 50 g brandy
- 6 eierdooiers
- 120 g patisserie bloem
- 1 tl bakpoeder
- 6 eiwitten
- 1 snuifje zout
Montage
- 400 g abrikozenjam
Topping
- 200 g pure chocolade (50% cacao) in stukken
- 70 g water
- 70 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2712 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 8.28 g
- Koolhydraten
- 79.67 g
- Vetten
- 32.94 g
- Vezels
- 4.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Vruchtenroomijs
5min
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4h
Soefganiots
2 Std.