Apparaten en accessoires
Sacher taart
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
8 porties
Ingrediënten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.28 g
Calorieën
2712 kJ /
649 kcal
Vetten
32.94 g
Vezels
4.06 g
Koolhydraten
79.67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Zachte Appelcake
50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Pistache Moelleux
30min