Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Taart
- 200 g pure chocolade (50% cacao) in stukken
- 120 g boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)
- 190 g suiker
- 50 g brandy
- 6 eierdooiers
- 120 g patisserie bloem
- 1 tl bakpoeder
- 6 eiwitten
- 1 snuifje zout
Montage
- 400 g abrikozenjam
Topping
- 200 g pure chocolade (50% cacao) in stukken
- 70 g water
- 70 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2712 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 8.28 g
- Koolhydraten
- 79.67 g
- Vetten
- 32.94 g
- Vezels
- 4.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Portugees crème brûlée
25min
Aardappel pannenkoeken
45min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min