Apparaten en accessoires
Sacher taart
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
8 porties
Ingrediënten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.28 g
Calorieën
2712 kJ /
649 kcal
Vetten
32.94 g
Vezels
4.06 g
Koolhydraten
79.67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Žádné hodnocení
Zachte Appelcake
50min.
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Žádné hodnocení
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Žádné hodnocení
No-Bake-Tiramisu-Taart
7hod. 30min.
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min.
Macadamia Chocolade Koekjes
45min.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2hod. 40min.
Pistache Moelleux
30min.