Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g ui, gehalveerd
- 120 g prei, in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 600 g gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden
- 1000 g water
-
2
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 120 g ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta
- 6 tl extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, in stukken (optioneel)
- 6 - 18 tl Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Groentensaus voor pasta
40 dk
Driegangen maaltijd voor twee
1sa 15 dk
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Ratatouille
40 dk
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1sa
Veelzijdige stevige soep
50min
Volkoren hamburgerbroodjes
2sa 50 dk
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Penne met mosselen
1h 5min