Apparaten en accessoires
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
190.6 mg
Eiwitten
15.7 g
Calorieën
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Vetten
77 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
34.9 g
Koolhydraten
90.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Soefganiots
2u.
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Kerstman macarons
3u. 20min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Muffins met chocoladechips
1u.
Boterkoekjes
50min