Apparaten en accessoires
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
190.6 mg
Eiwitten
15.7 g
Calorieën
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Vetten
77 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
34.9 g
Koolhydraten
90.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Chocolade salami
3u. 10min