Apparaten en accessoires
Kipfricassee
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
50.62 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Steak Stroganoff
45 Min
Penne met tonijn
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Eendenlever
33 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Noedelsoep
35 Min