Apparaten en accessoires
Kipfricassee
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
50.62 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Balletjes in Spaanse saus
55min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kip in perziksaus
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min