Apparaten en accessoires
Kipfricassee
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
50.62 g
Calorieën
2312 kJ /
553 kcal
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Pekingeend
45min
Steak Stroganoff
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Gestoomde aardappelkroon
50min