
Apparaten en accessoires
Kipfricassee
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
553 kcal /
2312 kJ
Eiwitten
50.62 g
Vetten
35.92 g
Koolhydraten
5.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Penne met tonijn
35min
Kip met citroen
50min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Aardappelgoulash
1u.
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Rundvlees Stroganoff
1u.
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Spaghetti met tonijn
40min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min