Apparaten en accessoires
Eendenlever
Voorbereiding. 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min
Mayonaise
5min