Apparaten en accessoires
Eendenlever
Voorbereiding. 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Mini panettone
Brak ocen
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 min