Apparaten en accessoires
Eendenlever
Voorbereiding. 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Choronsaus
20min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Hollandaisesaus
15min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min