Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 eendenlever, rauw (500 à 600 g)
- ½ tl suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 el Porto wijn
- 2 el brandy
- 500 g water (om te stomen)
- 500 g ijsblokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté in korst
10 Std.
Bellini cocktail
5 min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Beef laab
1h 5 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Bearnaisesaus
15 min
Mayonaise
5 min