
Apparaten en accessoires
Eendenlever
Voorbereiding. 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Sangria
10min
Margarita
10min
Bearnaisesaus
15min
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Vers pastadeeg
1u.
Levercake
1u. 50min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min