
Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Voeding per 500 g
Calorieën
2839 kcal /
11702 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
301 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
193 g
Natrium
5013 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Klassieke sabayon
15min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min