Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
5013 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
11702 kJ /
2839 kcal
Vetten
301 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
193 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Choronsaus
20min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min