Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 301 g
- Verzadigd vet
- 193 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 Min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Klassieke sabayon
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min
Crème anglaise
15 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min