Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Vijgenmosterd
25 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 min.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Tomatenketchup
1h 15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h