Apparaten en accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
263.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Lemon curd
20min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Pruimentaart
1u. 30min
Ananaspakketjes
1u.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Mangochutney
1u. 20min
Mallorcaanse vissoep
40min
Tomatenketchup
1u. 15min