Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Mangochutney
1h 20min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Popeye's power bowl met bramen
Nessuna valutazione
Vegan mayonaise
Nessuna valutazione
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.