Apparaten en accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
263.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Knolselder parmigiana
1 Std. 10 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Mini panettone
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20 Min
Karamelsaus
1 Std. 30 Min