Apparaten en accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Vetten
42.8 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
263.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Asperge-langoustine terrine
10u.
Nougatine
1u. 30min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Knapperige koekjes
1u. 30min
BBQ-saus
20min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen