
Apparaten en accessoires
Tomaat en Chili jam
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
1 pot
Ingrediënten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Voeding per 1 pot
Calorieën
1434.3 kcal /
6001.1 kJ
Eiwitten
13.2 g
Vetten
42.8 g
Koolhydraten
263.1 g
Vezels
14.6 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
4727.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux