Eet de hele regenboog

Het is nu het perfecte moment om lichtere en gezondere maaltijden op te nemen in je dieet!

De gemakkelijkste manier om meer fruit en groenten te eten? Smoothies en sapjes!

Smoothies zijn een geweldige manier om meer fruit en groenten binnen te krijgen. Je kan een Cookidoo®-recept volgen of experimenteren met eigen combinaties en kan hier lezen hoe je deze krachtpatsers thuis zelf kunt maken!

Kleurrijke salades boordevol voedingsstoffen

Gladgemixt of met stukjes: voor elke gelegenheid bestaat er een soep!

5 supergezonde groenten

Boerenkool • Broccoli • Wortelen • Spinazie • Doperwtjes

Deze krachtpatsers boordevol voedingsstoffen moet iedereen in zijn koelkast hebben! Ze zijn heel veelzijdig en kunnen op veel manieren worden gebruikt in je maaltijden, zowel zoet als zout. Blader door onze recepten voor inspiratie.

Nog meer inspiratie voor gezonde recepten

Voedseltrends

Afvallen is nooit gemakkelijk en het is verleidelijk om de nieuwst diëten of sporttrends uit te proberen. Maar voedseltrends komen en gaan, en zoals we al wel weten, bestaan er geen wondermiddelen om gewicht te verliezen. Het is eerder een combinatie van gedrag en ingesteldheid, gevarieerd en gezond eten, letten op portie-groottes en regelmatig sporten.

Een aantal van de moderne diëten zoals keto, koolhydraatarm, paleo of raw food genieten momenteel veel belangstelling, en voorstanders zeggen dat ze verbluffende resultaten hebben behaald. Iedereen is echter verschillend en er bestaat geen enkel dieet dat voor iedereen geschikt is, maar welk dieet je ook kiest: Thermomix® helpt je.

Hierna volgen enkele geweldige koolhydraatarme recepten - zowel zoet als hartig - voor wat inspiratie, zonder dat je aan smaak hoeft in te boeten. Probeer eens iets nieuws, en misschien word je wel aangenaam verrast!

Hartige koolhydraatarme alternatieven

Zoete koolhydraatarme alternatieven

Evenwichtig en met mate eten is cruciaal

Een evenwichtig dieet vinden waar je blij van wordt en dat je helpt om je doelen te bereiken, kan uitdagend lijken, maar dat is helemaal niet nodig. Jij bent de enige die weet wat voor jou het beste is, maar wij kunnen je op de juiste weg zetten met tips en suggesties. Er is een hele reeks recepten voor ieders smaak, of het nu vlees of vis is, of creatieve vegetarische of vegan gerechten.

Voedzame gerechten met vis

Voedzame gerechten met vlees

Voedzame vegetarische gerechten

De Thermomix® sportieve uitdaging

Terwijl de Thermomix® aan de slag is, kan jij sporten! Mixen = 5 squats • Opwarmen = 10 sit-ups • Blenden = 20 jumping jacks

Goede voornemens