Werk aan uw conditie na de feestdagen

De feestdagen zijn voorbij - de koekjes, advocaat, cakes en familiediners waren heerlijk. Het was gezellig, maar met het nieuwe jaar is het tijd voor een frisse start!

Drink uw fruit en groenten! Deze smoothies helpen u op het goede spoor te blijven

We hebben tips voor u verzameld over hoe u smoothies kunt integreren in uw leven, met behulp van recepten van Cookidoo® of uw eigen recepten. Ontdek welke ingrediënten u nodig hebt en de 5 stappen om een perfecte en krachtige smoothie te maken. Lees hier meer informatie…

Gezonde salades boordevol voedingsstoffen

Soepen komen in zoveel gezonde smaken

5 supergezonde groenten

Boerenkool •Broccoli • Wortelen • Spinazie • Erwten

Zonder ze te rangschikken, kunnen deze voedingsbommen niet ontbreken in een gezonde keuken. Deze groenten zijn multi-talenten en kunnen voor verschillende recepten worden gebruikt. Laat uw creativiteit de vrije loop met deze 5 veelzijdige groenten en bekijk onze schat aan recepten.

Voedseltrends

Afvallen is nooit gemakkelijk. We proberen nieuwe dieettrends terwijl we naar de sportschool gaan om de nieuwste sportrage te ervaren. Feit is dat er afgezien van gezond eten, portiecontrole en regelmatig sporten er geen wonderbaarlijke manier is om af te vallen.

Maar soms kan een voedingstrend helpen. Huidige diëten zoals het keto-, koolhydraatarm-, paleo- of rauw voedsel-dieet zijn tegenwoordig onderwerp van gesprek. Voorstanders van deze diëten zeggen dat ze verbluffende resultaten hebben geboekt. Welk dieet u ook kiest, Thermomix® kan u helpen bij het bereiden van de gerechten die u nodig hebt.

Hieronder bieden we u bijvoorbeeld een paar fantastische koolhydraatarme recepten, zowel hartig als zoet, die weinig koolhydraten bevatten, maar vol zijn van smaak. Sommigen beweren dat ze zelfs beter smaken dan de koolhydraatrijke alternatieven. Dus als u geïnteresseerd bent in deze dieetaanpak, probeer deze recepten dan eens …

Hartige koolhydraatarme alternatieven

Zoete koolhydraatarme alternatieven

Thermomix®-trainingsuitdaging

Oefeningen die u kunt doen, terwijl Thermomix® voor u werkt. Fijnmalen = 5 squats • Mixen = 10 hoge knieën • Verwarmen = 20 jumping jacks

Goede voornemens

Uitgebalanceerde en gevarieerde gerechten

Het vinden van een goed uitgebalanceerd dieet dat u lekker vindt en dat bij uw doel past, lijkt misschien een uitdaging. Wat moet u de komende dagen eten? U bent de enige die antwoord kan geven op deze vraag. Wat wij kunnen doen, is u ideeën geven voor een verscheidenheid aan vis-, vlees- of groentemaaltijden boordevol gezonde voedingsstoffen.

Voedingsrijke visgerechten

Voedingsrijke vleesgerechten

Voedingsrijke vegetarische gerechten