Apparaten en accessoires
Pulled barbecue jackfruit
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
511.5 kJ /
121.8 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen