Apparaten en accessoires
Pulled barbecue jackfruit
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
511.5 kJ /
121.8 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Kokos Dahl
25min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen