Apparaten en accessoires
Champignon en spinazie lasagne
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 15min
6 porties
Ingrediënten
Pesto
-
extra vergine olijfolie110 g
-
voedingsgist in vlokken40 g
-
amandelen in vlokken30 g
-
verse basilicumbladeren20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
-
knoflookteentjes2
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Tofoe ricotta
-
knoflookteentjes2
-
tofu uitgelekt, in stukken gebroken395 g
-
olijfolie20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout¼ tl
-
voedingsgist vlokken2 el
-
water20 g
Champignon en spinazie vulling
-
olijfolie10 g
-
verse Portobello-champignons, in dunne plakjes gesnedenverse bruine paddenstoelen in dunne plakjes gesneden450 g
-
verse jonge spinazie250 g
-
zeezout1 snuifje
Marinara saus
-
olijfolie10 g
-
ui gevierendeeld100 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde tijm1 ½ tl
-
gedroogde pepervlokken (optioneel)1 snuifje
-
zeezout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kristalsuiker1 snuifje
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
Montage
-
gedroogde lasagnevellen (zie tip)12
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29.5 g
Calorieën
2336 kJ /
557 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Brak ocen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Brak ocen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Vastensoep
30 min
Kokos Dahl
25 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Vegetarische chili
35 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.