Apparaten en accessoires
Champignon en spinazie lasagne
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 15min
6 porties
Ingrediënten
Pesto
-
extra vergine olijfolie110 g
-
voedingsgist in vlokken40 g
-
amandelen in vlokken30 g
-
verse basilicumbladeren20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
-
knoflookteentjes2
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Tofoe ricotta
-
knoflookteentjes2
-
tofu uitgelekt, in stukken gebroken395 g
-
olijfolie20 g
-
citroen alleen vers geperst sap½
-
zeezout¼ tl
-
voedingsgist vlokken2 el
-
water20 g
Champignon en spinazie vulling
-
olijfolie10 g
-
verse Portobello-champignons, in dunne plakjes gesnedenverse bruine paddenstoelen in dunne plakjes gesneden450 g
-
verse jonge spinazie250 g
-
zeezout1 snuifje
Marinara saus
-
olijfolie10 g
-
ui gevierendeeld100 g
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde tijm1 ½ tl
-
gedroogde pepervlokken (optioneel)1 snuifje
-
zeezout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kristalsuiker1 snuifje
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
Montage
-
gedroogde lasagnevellen (zie tip)12
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29.5 g
Calorieën
2336 kJ /
557 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan jus
40min
Vegetarische hamburger
45min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min