Vind hier heerlijke vlees- en gevogelterecepten, zoals stoofschotels, taartjes, burgers, pasteien en gebraad. Ideeën voor de lunchbox, doordeweekse diners of middagmaaltijden voor het weekend.
Zelfgemaakt gehakt:
Voor vers gehakt vlees, vries peesvrije stukken in (3 cm dik) van alle soorten vlees (bv. rundvlees, varkensvlees, lam, kalkoen, kip) in één laag gedurende 30-40 minuten. Hak het gedeeltelijk bevroren vlees 10-15sec/snelheid 6. Gebruik uw zelfgemaakt gehakt voor hamburgers, gehaktballen, gehaktbrood, Bolognese saus of Shepherd's Pie.
Vlees scheuren:
Om vlees te scheuren, plaatst u ontbeend, gekookt vlees zonder saus in de mengbeker en scheurt u het4-5sec//snelheid 4. Dit is geweldig voor taco's, quiches, taarten of kroketten en is een goede manier om vleesresten te gebruiken.