Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g rozijnen
- 50 g gepelde amandelen
- 1 tl chilipoeder (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, gepeld en in schijfjes (2 mm)
- 500 g ontbeende lamsbout, in blokjes (3 cm)
- 15 g zachte boter
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 snuifje asafoetida (of duivelsdrek)
- 50 g oudbakken broodje, in stukken
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl zeezout
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el bloem
- 3 el plantaardige olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Tunesische Chorba
45min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Cholent
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1h 55min
Yoghurtijs met mango
12h