Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g rozijnen
- 50 g gepelde amandelen
- 1 tl chilipoeder (optioneel)
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, gepeld en in schijfjes (2 mm)
- 500 g ontbeende lamsbout, in blokjes (3 cm)
- 15 g zachte boter
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 snuifje asafoetida (of duivelsdrek)
- 50 g oudbakken broodje, in stukken
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl zeezout
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el bloem
- 3 el plantaardige olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sangria
10 分钟
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Moutbrood
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 分钟
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen