Apparaten en accessoires
Lamsspiesjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optioneel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1611 kJ /
385 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Brioche
5u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min