Apparaten en accessoires
Lamsspiesjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optioneel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1611 kJ /
385 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pekingeend
45min
Steak tartaar
30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen