Apparaten en accessoires
Lamsspiesjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optioneel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
1611 kJ /
385 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Horror punch
20min
Borscht
50min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min