
Apparaten en accessoires
Brochette van kippenballetjes met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 porties
Ingrediënten
-
kippenborstfilet in reepjes200 g
-
sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)30 g
-
verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd1 takje
-
peterselie1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
witte wijn30 g
-
oudbakken witbrood zonder korst en in stukken50 g
-
melk om het brood in te soppen30 - 50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)30 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgette middelgroot, in 16 schijfjes1
-
paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken1
-
water700 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
risottorijst bv. Arborio of Carnaroli150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd1 takje
Voeding per 1 portie
Calorieën
600 kcal /
2510 kJ
Eiwitten
36.7 g
Vetten
15.6 g
Koolhydraten
80.6 g
Vezels
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Penne met tonijn
35 min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Koolsoep
50 min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Bessenmousse
4 godz. 50 min