Apparaten en accessoires
Brochette van kippenballetjes met rijst
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 porties
Ingrediënten
-
kippenborstfilet in reepjes200 g
-
sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)30 g
-
verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd1 takje
-
peterselie1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
witte wijn30 g
-
oudbakken witbrood zonder korst en in stukken50 g
-
melk om het brood in te soppen30 - 50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)30 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
courgette middelgroot, in 16 schijfjes1
-
paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken1
-
water700 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
risottorijst bv. Arborio of Carnaroli150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.7 g
Calorieën
2510 kJ /
600 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
80.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Chocoladetruffels
2u. 45min
Kip met romige groenten saus
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen