Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes
- 30 g sjalot, in stukken (ong. 1 sjalot)
- 1 takje verse rozemarijn, naalden gewassen en gedroogd
- 1 takje peterselie
- 1 takje verse marjolein
- 30 g witte wijn
- 50 g oudbakken witbrood, zonder korst en in stukken
- 30 - 50 g melk, om het brood in te soppen
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g verse kruiden, (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
- 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
- 700 g water
-
½
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g risotto rijst, bv. Arborio of Carnaroli
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn, naaldjes gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
Geen beoordelingen
Bechamelsaus
15 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chai-theepoeder
15 min
200 g ui fruiten
20 Min
Zalmsoufflé
1 godz.
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Yoghurtijs met mango
12h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Balletjes in Spaanse saus
55min