Tips voor uw receptcreaties

Thermomix® is zo veel meer dan een keukenmachine - het combineert meer dan 20 keukenapparaten ineen. Vind basisrecepten en tips die u inspireren tot het maken van uw eigen meesterwerkjes met de Gecreëerde recepten-functie!

Uw keuken - uw regels!

Een van de leukste dingen van Cookidoo® en Thermomix® is de eindeloze variatie van recepten binnen handbereik… en de vrijheid die daarmee gepaard gaat! Laat u inspireren door onze basisrecepten en kooktips om u te helpen uw eigen creaties te maken! Lees verder om onze favoriete Thermomix® thema’s te leren kennen: koken op meerdere niveaus, snijden en stomen, hoge temperatuur-recepten, onze favoriete basisrecepten, en Sous-vide- en Langzaam koken-modus! Zelfs beginnende koks kunnen hun eigen geweldige recept maken met Thermomix®!

Als u geen toegang hebt tot Gecreëerde recepten, zorg er dan voor dat u vandaag nog uw lidmaatschap opwaardeert om toegang te krijgen tot al onze laatste functies en verbeteringen! Upgrade uw abonnement in het Account > Lidmaatschap gedeelte van uw Cookidoo® account.

Smaak op alle niveaus

Dankzij de slimme combinatie van de Thermomix® mengbeker, kookmandje, Varoma-schaal en Varoma-tray, kunt u tegelijkertijd verschillende delen van uw maaltijd bereiden, of zelfs ingrediënten voor later in de week klaarmaken! Voeg aardappelen of rijst toe aan het kookmandje, kook groenten in de Varoma-schaal, vlees of vis in de Varoma-tray, en bereid uw saus in de mengbeker. Zo eenvoudig is het! Wanneer u uw eigen recept maakt of bewerkt, omarm dan de multi-level functionaliteit van uw Thermomix®.

Meer informatie

Kies de perfecte basis

Wat groenten erbij?

Tips om te hakken en stomen

Wilt u uw eigen recepten maken, maar weet u niet hoe eraan te beginnen? Bekijk dan ons artikel met handige tips en tricks, waaronder de hak- en stoomtabels om u te helpen uw eigen verrukkelijke creaties te maken!

Lees ons artikel

Zet het vuur aan!

Wie houdt er nou niet van het geluid van een sauteerpan? Door uw groenten, vlees en vis te sauteren, te fruiten en te karamelliseren, krijgt u onovertroffen aroma’s en smaken van restaurantkwaliteit. Til uw gerechten naar een hoger niveau met onze Hoge Temperatuur-basisrecepten! De Hoge Temperatuur-modus is alleen beschikbaar in Cookidoo® Guided Cooking-recepten, dus zorg ervoor dat u onze collectie van Hoge Temperatuur-basisrecepten hieronder bekijkt!

Bekijk onze Hoge Temp.-collecties

Zelfgemaakte basisingrediënten

Als u uw ingrediënten uit de voorraadkast bereidt met de Thermomix® weet u altijd precies wat er wel (en niet) in uw recepten zit! Bekijk onze themapagina voor de basisrecepten uit uw voorraadkast en lees onze tips die u helpen basisingrediënten te bereiden in uw eigen keuken!

Terug naar de basis

Onze favoriete zelfgemaakte basics

Onze best beoordeelde sauzen voor uw recepten

Meer bekijken

Sous-vide en langzaam koken met TM

Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling van de Thermomix bereid u sous-vide en langzaam koken-recepten die in uw mond smelten, in uw eigen keuken! Om de kooktijden en temperaturen voor uw eigen creaties te leren kennen, raadpleegt u onderstaande kooktijden- en temperatuurtabellen.

Sous-vide en Langzaam koken aan tafel

Verrijk uw creaties met deze verrukkelijke recepten

Kent u Gecreëerde recepten al?

Bekijk onze Gecreëerde recepten-pagina en ontdek meer.

Lees verder