Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De marinade
- 40 g sojasaus
- 30 g geroosterde sesamolie
- 10 g tamarindepasta
- 500 g tofu, natuur, in blokjes (2 cm)
De saus en de rijst
- 150 g kokosmelk
- 15 g sojasaus
- 60 g pindanoten, droog geroosterd, ongezouten
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- ¼ tl gemalen koriander
- ¼ tl gemalen komijn
- 250 g jasmijnrijst
- 1000 g water
Tofu bakken
- 2 el geroosterde sesamolie
- ½ bos verse koriander ( ± 20 blaadjes)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2646 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Sunrise smoothie
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.