Apparaten en accessoires
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
De marinade
-
sojasaus40 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
tamarindepasta10 g
-
tofu natuur, in blokjes (2 cm)500 g
De saus en de rijst
-
kokosmelk150 g
-
sojasaus15 g
-
pindanoten, droog geroosterd, ongezouten60 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen koriander¼ tl
-
gemalen komijn¼ tl
-
jasmijnrijst250 g
-
water1000 g
Tofu bakken
-
geroosterde sesamolie2 el
-
verse koriander ( ± 20 blaadjes)½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
2646 kJ /
631 kcal
Vetten
32 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Paksoi en ham rijst
40min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Verse zomerse loempia’s
30min
Sojabolognese
40min
Rode bietensalade
10min
Stevige linzenchili
50min