Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g augurken, in stukjes gesneden
- 150 g uien, in helften gesneden
- 60 g boter, ongezouten
- 40 g suiker
- 4 opgehoopte el kerriepoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)
- 1000 g tomatenblokjes uit blik
- 500 g tomatenketchup
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 tl zout, plus extra naar smaak
- 2 tl sambal oelek (20 g)
- 1 opgehoopte tl vleesbouillonpasta, zelfgemaakt
- 20 g fruitazijn
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 1680 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Tomatenketchup
1h 15 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
BBQ-saus
20min
Gazellehoorns
1u.