Apparaten en accessoires
Curryketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 potten
Ingrediënten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pot
Eiwitten
8 g
Calorieën
1680 kJ /
401 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.9 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min