
Apparaten en accessoires
Curryketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 potten
Ingrediënten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Voeding per 1 pot
Calorieën
401 kcal /
1680 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
56 g
Vezels
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux