
Apparaten en accessoires
Curryketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 potten
Ingrediënten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Voeding per 1 pot
Calorieën
401 kcal /
1680 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
56 g
Vezels
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Mayonaise zonder ei
10min
Sinaasappel-currydressing
10min
Brioche
5u.
Broodkruimels
5min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Abrikozenlikeur
30min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Tomatenketchup
1u. 15min
BBQ-saus
20min