Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g witte suiker
- 70 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 30 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)
- 1200 g melk
- 2 eieren
- 80 g maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1116 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Custard
15min
Karamelpoeder
1 godz.
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Chocolade babka
3h