Apparaten en accessoires
Karamelpudding
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2u. 10min
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Aardbeienpudding
2u. 10min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Karamelsaus
1u. 30min