Apparaten en accessoires
Karamelpudding
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Chocoladecustard
1u. 20min
Aardbeienpudding
2u. 10min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Chocolade hazelnootpasta
2u.