Apparaten en accessoires
Karamelpudding
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Custard
15min
Pudding
15min
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Kwarktaart in potjes
4u.
Amandelpasta
1u. 10min
Chocoladecustard
1u. 20min