Apparaten en accessoires
Karamelpudding
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Kruiden- en citroenzout
1u.
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Toffees
2u.
Aardbeienpudding
2u. 10min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Panna cotta
6u. 15min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min