
Apparaten en accessoires
Yoghurtdressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 pot
Ingrediënten
-
yoghurt200 g
-
mosterd bij voorkeur zoete (10 g)2 tl
-
zonnebloemolie50 g
-
citroensap (25 g)1 ½ el
-
honing (10 g)1 ½ tl
-
appelsap of een ander vruchtensap50 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Voeding per 1 pot
Calorieën
651 kcal /
2726 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
58 g
Koolhydraten
23 g
Vezels
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Mangochutney
1u. 20min
Curryketchup
30min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Citroenslush met champagne
10min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Yoghurt en muntdressing
15min
Dropijs
8u. 30min
Tomatenketchup
1u. 15min
Basilicumpesto
10min