Koken op meerdere niveaus

Lekkere alles-in-één recepten, gestoomde groenten of rijstkommen. Met uw Varoma en kookmandje zijn er geen enkele beperkingen en haalt u het meeste uit uw Thermomix®.

Basis gestoomd

Vlees in Varoma

Heerlijk gestoomd, sappig en zacht, en zeer gevarieerd. Met Thermomix® kunt u een verscheidenheid aan vleesgerechten bereiden, of het nu kip, rundvlees of varkensvlees is. Nieuwsgierig? Bekijk dan ons assortiment recepten.

De slagerij

Vis in de Varoma

Gestoomde cake en verse vla of andere desserts

All-in-One gerechten

De functionaliteit op meerdere niveaus van uw Thermomix® zal u helpen en inspireren om voedsel op verschillende manieren te bereiden. Met alles-in-één recepten kunt u alle componenten in één keer bereiden, bijvoorbeeld een bijgerecht samen met het vlees, en ook als u een soep of dessert wenst. U kunt een gekookte maaltijd in één keer bereiden. En het is niet nodig om verschillende keukenapparatuur op te ruimen. Het gebruik van de Varoma en het kookmandje maakt het stomen en koken van voedsel gemakkelijker dan ooit tevoren. De Thermomix®-schaal, het kookmandje, de Varoma-schotel en de Varoma-schaal kunnen elk voor één recept worden gebruikt, of u kunt ze samen gebruiken om een ​​gerecht met meerdere componenten te maken. Voeg aardappels of rijst toe aan het kookmandje, kook uw groenten in de Varoma-schotel, het vlees of de vis in de Varoma-schaal en maak uw saus in de kom. Weet u niet waar u moet beginnen? Met Guided Cooking geven we u een steuntje in de rug en hoeft u alleen maar de stapsgewijze instructies te volgen. Bekijk ons ​​artikel voor meer informatie en om het meeste uit uw Thermomix® te halen! Artikel over koken op meerdere niveaus

Lam in korst op Italiaanse wijze

Lam in korst op Italiaanse wijze

Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins

Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins

Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten

Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten

Chowder met kip en maïs, broccoliterrines

Chowder met kip en maïs, broccoliterrines

Culinaire excursie naar Azië

Stoom- en alles-in-één recepten zijn niet beperkt tot uw lokale specialiteiten. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende regionale specialiteiten in de Aziatische keuken die baat hebben bij koken op meerdere niveaus. Cookidoo® biedt recepten uit Thailand, China, Japan, Indonesië en meer… Ontdek de gevarieerde smaken die alles-in-één koken kan bieden.

Aziatische specialiteiten

Waarom stomen?

De kunst van het stomen van voedsel is een oude traditie met sterke wortels in Azië

Stomen is een traditionele en aloude manier om te koken die geen vet vereist. Het produceert zachte, malse vis, kip en groenten, waardoor ze helder en vol van smaak zijn. Voedsel wordt niet vochtig, zoals soms met koken of zelfs pocheren het geval is. Gestoomd voedsel smaakt niet alleen beter en ziet er niet alleen beter uit, het bevat ook meer voedingsstoffen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Maak stomen een onderdeel van uw dagelijks Thermomix®-kookritueel voor overheerlijk, gezonder voedsel dat zonder gedoe wordt bereid.

In onze collecties vindt u meer All-in-One of gestoomde recepten uit de hele wereld