Apparaten en accessoires
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)2
-
2 verse groene chilipepers, (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderdgemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
verse koriander50 g
-
100 g verse bladspinazie, grote grof gehakte bladerenverse babyspinazie100 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 tl
-
witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten600 g
-
aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)400 g
-
gemalen kurkuma¼ tl
-
10 g maïsmeel (zetmeel)kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)4 tl
-
suiker1 tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak½ tl
-
citroensap2 tl
-
wortelen in schijfjes (1 cm dik)200 g
-
broccoliroosjes in stukken (3 cm)200 g
-
Griekse yoghurt250 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36 g
Calorieën
1830 kJ /
437 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Tunesische Chorba
45min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Japanse kip curry
55min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Rode bietensap
10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Vegetarische chili
1u. 5min