Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duitse brunch
1h 15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min