Apparaten en accessoires
Koken van speltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
610 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Vegan kaas dip
40min
Bananen powerballs
15min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Custard
15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
400-500 g ui karameliseren
50min
Appel en citroen krans
50min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min