Apparaten en accessoires
Koken van speltgraan
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
610 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Rode kool cups met kip
25min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Custard
15min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min