Ontdek Created Recipes

Maak, importeer en wijzig uw favoriete recepten, sla ze allemaal op één plek op en deel ze zelfs met anderen. Uw Thermomix®, op uw manier. En ook voor u geliefde!

Iets minder suiker? Perziken in plaats van pruimen? Oma's appeltaart recept?

Creëer vandaag nog uw eigen recepten!

Cookidoo® heeft duizenden drievoudig geteste recepten van over de hele wereld, perfect geschikt voor verschillende smaken en diëten. Gebruik ze als basis om uw Cookidoo® ervaring naar het volgende niveau te brengen, het beste niveau: uw niveau, dat u met iedereen kunt delen!

Open "Mijn recepten" en ontdek de functie "Gecreëerde recepten", waar u recepten van Cookidoo®, uw familiekookboeken, uw favoriete chef-koks, tijdschriften en blogs kunt maken, importeren, wijzigen en delen.

Bekijk de video voor meer informatie en scroll naar beneden voor instructievideo's om u op weg te helpen.

Probeer een aantal van deze zoete traktaties aan te passen

Klik op de drie puntjes rechtsonder het recept en selecteer "Toevoegen aan Aangemaakte recepten". Vanaf hier kunt u ingrediënten, hoeveelheden en stappen aanpassen! Om uw recepten later terug te vinden, opent u "Mijn recepten" en klikt u op "Gecreëerde recepten".

Vorwerk garandeert alleen succes met onze officiële, geteste recepten. Als u recepten aanpast, handmatig of met 'Gecreëerde recepten', kunnen we niet langer garanderen dat het resultaat succesvol zal zijn. Volg de veiligheidsinstructies altijd zorgvuldig op om letsel te voorkomen.
Ga naar gecreëerde recepten

Gecreëerde recepten, 3 manieren!

1. Pas bestaande Cookidoo® recepten aan

Iets minder suiker? Perziken in plaats van pruimen? Met gecreëerde recepten kunt u __ Cookidoo® recepten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Verwissel ingrediënten, pas hoeveelheden aan, voeg uw eigen pittige flair toe en upload zelfs uw eigen foto's om de recepten echt van u te maken.

2. Eenvoudig recepten importeren

Geïnspireerd door een recept dat u op de recepten community hebt gevonden? Met gecreëerde recepten import u het direct in uw Cookidoo®. Handmatig bewerken is niet meer nodig - geniet van het gemak van automatische detectie voor ingrediënten, snelheid en temperatuur.

3. Creëer recepten vanuit het niets

Wilt u oma's appeltaart maken met uw Thermomix® apparaat? Met gecreëerde recepten creëert u recepten uit uw familiekookboeken, van uw favoriete chef-koks, tijdschriften en blogs. Bovendien kunt u hier zelfs uw eigen foto's toevoegen.

Het maakt niet uit hoe u recepten maakt: sharing is caring!

Deel uw culinaire creaties met vrienden en familie via het sociale mediaplatform van uw voorkeur. En laat u inspireren door anderen - vraag hen om hun favoriete recepten met u te delen!

TIPS VOOR HET CREËREN VAN EIGEN RECEPTEN
TIPS VOOR HET AANPASSEN VAN PORTIES

Video-tutorials: uw eigen recepten maken en bewerken

Laat uw creativiteit los.

Breng uw eigen Thermomix® receptideeën tot leven. Maak uw eigen heerlijke recepten, sla ze op Cookidoo® op en maak ze klaar met Thermomix®.

Probeer deze vruchten eens te vervangen door uw favoriete vruchten

Al uw favorieten op één plek.

Gedaan met het zoeken naar losse papiertjes! Met Door mij gecreëerde recepten hebt u al uw recepten op één plek en kunt u ze bereiden met uw Thermomix®.

Probeer deze hartige recepten aan uw eigen smaak aan te passen

Hoeveel recepten kan ik maken?

Met een actief abonnement kunt u tot 100 recepten maken. Vind antwoorden op al uw vragen over gecreëerde recepten in het helpcentrum.

Helpcentrum