Nieuw : "Gecreëerde recepten"

Creëer, importeer en wijzig uw favoriete recepten, bewaar ze allemaal op één plek en maak ze klaar met uw Thermomix®. Mijn Thermomix®, mijn manier.

NIEUW! Krijg toegang tot modi van uit uw TM6-receptcreaties

Wilt u de favoriete BBQ-ribbetjes van uw gezin extra lekker en mals maken met de sous-vide stand? Nu kunt u tijdens het bereiden van uw eigen recepten op uw Thermomix® TM6 het modescherm openen om uw favoriete modus te gebruiken. Als u uw eigen recepten op uw TM6 bereidt, klikt u simpelweg op het Thermomix® instellingen-icoontje in de rechterbenedenhoek van uw TM6, waarna u de optie ziet om naar het modescherm te schakelen.

Let op, de Hoge Temperatuur-modus en de Suiker Stadia-modus zijn alleen beschikbaar voor Guided Cooking-recepten. Bekijk onze pagina en ontdek recepten zoals perfect gekarameliseerde uien en andere basisbeginselen om uw receptcreaties naar een hoger niveau te tillen.

Tips voor uw creaties

4 Modi in Gecreëerde recepten

Als u voortaan recepten importeert of eigen recepten creëert kunnen de Deeg, Blenden, Turbo en Opwarmen modi gelinkt en bewerkt worden, zodat u uw recepten met deze modi direct kunt personaliseren en zo rechtstreeks op uw TM6 kunt koken. Bak, hak, pureer en verwarm moeiteloos uw eigen creaties. Probeer het eens en bereid op uw manier een van onze heerlijke broodrecepten.

Introductie tot broodrecepten

Cookidoo® biedt duizenden drievoudig geteste recepten van over de hele wereld, perfect geschikt voor verschillende smaken en diëten. Nu brengen we de Cookidoo® ervaring naar het volgende niveau, het beste niveau: uw niveau.

Ga naar “Mijn recepten” en ontdek er de Gecreëerde recepten: de nieuwste Cookidoo®-functie waarmee u recepten kunt creëren, importeren en wijzigen uit Cookidoo®, uw familiekookboeken, uw favoriete chef-koks, tijdschriften en blogs. Scroll naar beneden voor meer informatie over de "Gecreëerde recepten"!

"Gecreëerde recepten" zijn geen officiële recepten van Vorwerk. Gelieve de algemene veiligheidsinstructies te volgen en het kookproces zorgvuldig te controleren om verwondingen te voorkomen.

GA NAAR "GECREËERDE RECEPTEN"

Laat uw creativiteit de vrije loop.

Breng uw eigen Thermomix® receptideeën tot leven. Maak uw eigen heerlijke recepten, sla ze op Cookidoo® op en bereid ze met uw Thermomix®.

Eigen baas in de keuken.

Een beetje minder suiker? Perziken in plaats van pruimen? Met de "Gecreëerde recepten" importeert u Cookidoo® recepten en past u ze aan volgens uw eigen voorkeuren.

Meer recepten, meer inspiratie.

Wilt u oma's appeltaart maken met uw Thermomix®? Met de "Gecreëerde recepten" kunt u recepten importeren of toevoegen van uw favoriete blogs, websites, kookboeken en tijdschriften. Sla ze op Cookidoo® op en bereid ze rechtstreeks op uw TM6.

Meer weter over 'Hoe een recept importeren'

Al uw favorieten op één plek.

Gedaan met het zoeken naar losse papiertjes! Met de "Gecreëerde recepten" hebt u al uw recepten op één plek en kunt u ze bereiden met uw Thermomix®.

TM5-gebruiker? U zal ook mee kunnen genieten van al het keukenplezier.

Met een beetje hulp van uw smartphone, tablet of laptop, kunt u ook genieten van het gemak van al uw favoriete recepten die op één plaats zijn opgeslagen, met de "Gecreëerde recepten".

Ga naar "Gecreëerde recepten"

Tips voor het maken van uw eigen recepten

Lees onze tips en trucs om u op weg te helpen met het maken en aanpassen van uw eigen recepten. Vergeet niet onze tabellen voor hakken en stomen te downloaden om u te helpen bij het maken van uw creaties.

Wij garanderen alleen het succes van recepten die 100% door ons zijn gecreëerd en getest. Zodra u een recept aanpast, hetzij manueel tijdens het kookproces (bv. de hoeveelheid of de tijd wijzigen), of bij aanpassingen in de "Gecreëerde recepten", kunnen wij niet langer garanderen dat het resultaat ook succesvol zal zijn.

Lees ons artikel

Hoe eraan beginnen?

Bekijk onze video's op de tutorialpagina om te leren hoe u de functie "Gecreëerde recepten" als een pro kunt gebruiken.

Begin met leren

Hoeveel recepten kan ik maken?

Met een actief abonnement kunt u tot 100 recepten maken. Vind antwoorden op al uw vragen over de "Gecreëerde recepten" in het Hulp Center.

Naar het Hulp Center