Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Bearnaisesaus
15min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Eendenlever
33h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kabeljauw met citrusboter
50min