Apparaten en accessoires
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Charoset
15min
Gazpacho
1u. 15min
Ratatouille
40min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.