Apparaten en accessoires
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Chilli con carne
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Steak tartaar
30min
Fideuá van groenten
40min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min