Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uiensoep
1 Std.
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Taart met peer en brie
1h 10min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min