Apparaten en accessoires
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Steak au Poivre
20 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min