Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2hod. 10min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Steak Stroganoff
45 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Salade met kip en spelt
1h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min