Apparaten en accessoires
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Spaghetti carbonara
40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Zalmsoufflé
1u.