Apparaten en accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
434 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2100.3 kJ /
502 kcal
Vetten
27 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pruimenjam
55min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Paksoi en ham rijst
40min
Vanillesuiker
72u.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min