Apparaten en accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
434 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2100.3 kJ /
502 kcal
Vetten
27 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butternut en gembersoep
35 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Cijfertaart
Keine Bewertungen