Apparaten en accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
434 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2100.3 kJ /
502 kcal
Vetten
27 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Vichyssoise met pasta
35 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 godz. 30 min
Paaspastei
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Vegetarisch Medaillons
Brak ocen
Levercake
1 godz. 50 min
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen