
Apparaten en accessoires
Taart met peer en brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optioneel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Voeding per 1 portie
Calorieën
502 kcal /
2100.3 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
47 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Natrium
434 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Indiase groentencurry
50min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen