Apparaten en accessoires
Pulled pork burgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 50min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
847 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
1807 kJ /
432 kcal
Vetten
18 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Miso carbonara udon noedels
25min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min