Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 800 g varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden
- 110 g uien, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 225 g water
- 170 g appelazijn
- 1 tl groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 510 g barbecuesaus, en iets meer om op te dienen
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- groene slabladeren, om op te dienen
- 6 hamburger broodjes
- rode ui, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Suikervrij bananenbrood
1h 15 min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Crème anglaise
15 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen