Aanpasbare portiegroottes: tips voor succes

Neem nog meer controle over uw eetervaring met onze spannende nieuwe functie waarmee u uw maaltijden kunt aanpassen aan de grootte van uw huishouden, zodat u elke dag op uw manier kunt koken.

Doordat u deskundig geteste porties kunt gebruiken of uw porties zelfs op maat kunt aanpassen om aan te sluiten bij uw noden, gaat er een hele wereld aan mogelijkheden, en porties, voor u open!

Lees verder voor meer informatie over de twee types aanpasbare recepten op Cookidoo®, zodat u kunt koken voor het juiste aantal mensen aan tafel!

Wat zijn die geteste porties precies?

Op de detailpagina van de recepten staan de vaakst gekookte recepten met de hoogste beoordeling nu uitgeschreven in verschillende porties, met onze Thermomix® succesgarantie! Deze diverse portiemogelijkheden zijn allen deskundig getest door onze Thermomix® receptontwikkelaars.
Van start gaan
Klik op de receptenpagina op de knop "Portie" om te controleren of we andere porties hebben getest voor uw gekozen recept. Als u een portie vindt die u wilt koken, klik er dan op en ga aan de slag: zo eenvoudig is het!
U kunt de geteste porties terugvinden op de detailpagina van de recepten in de Cookidoo®-app, op de website en op uw Thermomix® TM6.

Wat zijn automatisch aangepaste porties?

Als u een creatieve kok bent die de geteste portie waar u naar op zoek bent, niet kunt vinden, is er geen probleem! Onze nieuwe automatisch aangepaste porties helpen u om de porties van Cookidoo® recepten aan te passen met onze schaaltechnologie. Die recepten worden dan bewaard in bij "Gecreëerde recepten". Van start gaan
U kunt automatisch de bestaande Cookidoo® recepten aanpassen door het recept van uw keuze te selecteren en de detailpagina van het recept te openen in de Cookidoo® app of op de website. Klik op de knop "Portie" en selecteer ”Personaliseer" om dit recept aan te passen en te bewaren bij mijn "Gecreëerde recepten":
Bekijk onze tutorialvideo voor meer uitleg
Let op: Deze functie is uitsluitend beschikbaar via de detailpagina van het recept en niet vanuit je Gecreëerde recepten. Automatisch aangepaste porties zijn niet getest door Thermomix®, en we garanderen enkel het succes van recepten die 100% door ons zijn gecreëerd en getest.

Automatisch aangepaste porties: belangrijke overwegingen

• De Thermomix® succesgarantie geldt niet zodra een recept geïmporteerd is bij Gecreëerde recepten.
• Zorg ervoor dat u de maximuminhoud van de mengbeker (max 2,2 liter), de Varoma of andere accessoires niet overschrijdt. Wees extra voorzichtig bij hoge temperaturen en/of snelheden.
• Raadpleeg altijd uw Thermomix® handleiding voor extra veiligheidsinformatie.
• Niet elk onderdeel van het recept zal automatisch worden aangepast aan de nieuwe portie. Bakrecepten met deeg zijn bijvoorbeeld meestal opgesteld voor één bakplaat/bakvorm, dus pas de afmetingen van de bakplaat/bakvorm mee aan.
• U kunt alle veranderingen aan het recept zien zodra het proces voor automatisch aangepaste porties werd doorlopen. Controleer elke stap nauwgezet en verander delen van het recept die niet automatisch werden aangepast. Corrigeer ze indien nodig en pas de portiegrootte aan.

Profiteer optimaal van Aanpasbare portiegroottes en alle nieuwste Cookidoo-functies. Zorg ervoor dat je Cookidoo abonnement is bijgewerkt of upgrade vandaag nog!