Op pad? Kook slimmer, niet intensiever!

Bent u het beu om telkens opnieuw voor fastfood te kiezen wanneer u op pad bent? U naar uw volgende vergadering haasten of de kinderen naar school brengen hoeft niet te betekenen dat u moet kiezen voor ondermaatse voeding. Blijf scrollen voor enkele indrukwekkende recepten voor onderweg en ontdek hoe u uw tijd in de keuken kunt vereenvoudigen!

Cookidoo®: uw partner om elke dag indruk te maken in de keuken

Door de combinatie van werk, vergaderingen en voetbaltraining van de kinderen blijft er weinig tijd over om te koken. Maar het inruilen van huisgemaakte maaltijden voor afhaalmaaltijden is niet het antwoord. Met Cookidoo® bereidt u snel overheerlijke maaltijden, zonder in te leveren op kwaliteit of smaak. Maak ook op drukke dagen indruk op uw gezin door binnen een half uur een heerlijk diner op tafel te zetten, of bereid een snelle en eenvoudige lunch terwijl u thuiswerkt.

Het avondeten op tafel in minder dan 30 minuten

Lunch in een handomdraai

Vereenvoudig uw tijd in de keuken

Tijd is kostbaar, dus hier zijn een paar goede tips om uw tijd in de keuken zo efficiënt mogelijk te besteden.

1.Vind recepten met Cookidoo®, gebruik de filterfunctie om snelle recepten te selecteren

2.Bereid meerdere componenten tegelijk met meerlaags koken met behulp van de Varoma® en het kookmandje

3.Bereid maaltijden voor en plan uw maaltijden op voorhand

4.Snij uw groenten in een handomdraai met de Thermomix®-Cutter

Tast toe: geniet van uw eten én van de rest van uw dag.

Voorbereid voor later

Menu’s

Zeg vaarwel tegen afhaalmaaltijden!

10 tips om eenvoudiger, sneller en gezonder te koken

Zelfs wanneer u het druk hebt en u het gevoel hebt dat u geen tijd of energie hebt om te koken, kunt u uw gezin nog steeds een gezonde maaltijd voorschotelen. U hebt alleen de juiste ‘hulpmiddelen’ nodig om een eenvoudig keuze te kunnen maken voor goed, gezond eten. Hier zijn 10 geweldige tips om eenvoudiger, sneller en gezonder te koken en afhaalmaaltijden vaarwel te zeggen.

Zeg nee tegen afhaalmaaltijden!

Geschikt voor als u op pad gaat met kinderen

Wanneer u op pad bent met kinderen, kan het lastig zijn om ze goed en gezond te laten eten. Of u nu een lunchpakket inpakt voor een uitstapje naar de dierentuin of een kieskeurige eter hebt, hier zijn enkele geweldige opties om uit te proberen.

Lekkernijen voor in de broodtrommel

Op pad

Wilt u meer snackinspiratie voor als u op pad bent?

Verander uw tijdsnood in een moment van inspiratie om elke dag iets indrukwekkends te creëren. Zoek enkele snackopties die eenvoudig, gezond en bovenal draagbaar zijn.

Snack voor tijdens de pauze!