Apparaten en accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
780.1 kJ /
186.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
25.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Pindakaas Crackers
35min
Prime Board
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen