Apparaten en accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
780.1 kJ /
186.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
25.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Ninguna valoración
Tumis Buncis
Ninguna valoración
Inktvis "à Lagareiro"
Ninguna valoración
Butter Chicken
1h
Shakshuka
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Ninguna valoración
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Vegan baklava
Ninguna valoración
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Napolitaanse Pizza
Ninguna valoración
Pikante Kip met Kokosrijst
Ninguna valoración
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min