Apparaten en accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
20 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
780.1 kJ /
186.5 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
25.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min.
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nu există evaluări
Volcano Steak Burgers
Nu există evaluări
Sate Ayam
1h 30 min.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50 min.
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30 min.
Butter Chicken
1h
Lactosevrije luikse wafels
Nu există evaluări
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nu există evaluări
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min.
Portugees brood (Pão de água)
3h 30 min.
Koreaanse Fried Chicken
3h 10 min.