Apparaten en accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optioneel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1396 kJ /
334 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3u. 50min
Pierogi met vlees
1u.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Zeevruchtensoep
30min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
50min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min