Apparaten en accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optioneel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1396 kJ /
334 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gestoomde spiegeleieren
15min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min