Apparaten en accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optioneel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1396 kJ /
334 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Ezogelin Soep
1u. 5min