
Apparaten en accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optioneel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Voeding per 1 portie
Calorieën
334 kcal /
1396 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Aardappelsoep met curry
35min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Limonade
5min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Russische salade
Geen beoordelingen