Nieuwjaarsbuffet

Het nieuwe jaar inluiden is een avond van dankbaarheid, viering, en natuurlijk eten. Het is een tijd om na te denken over het voorbije jaar, samen te komen met geliefden, en te toosten op een betere toekomst. En wat is een betere manier om 2024 in te luiden dan te delen in de collectieve geest van eten en drinken!

Van eenvoudig tot geraffineerd, ontdek onze feestelijke en smaakvolle recepten om het perfecte oudejaarsbuffet te organiseren. Wij hebben recepten voor alle gangen, die zowel vleesliefhebbers als vegetariërs en veganistische fijnproevers zullen verzadigen.

Een paar tips voor hosting

  1. Bereid zo veel mogelijk dingen van tevoren voor! Het is altijd het beste als u zich op de dag van het feest kunt ontspannen en u onder de gasten kunt begeven!
  2. Maak uw eigen leuke etiketten voor uw buffetgerechten en voorzie ze van dieet-symbolen, zodat iedereen zich zonder zorgen kan bedienen!
  3. Zet de borden aan de ene kant van de buffettafel(s) en leg het opgerolde bestek aan de andere kant. Zo heeft iedereen de handen vrij terwijl ze bezig zijn zichzelf te bedienen!

Breng het feest op gang met een aperitiefje

Hapklare perfectie

Het perfecte drankstation

U hoeft niet voortdurend ieders glas in de gaten te houden! Zet gewoon een drankstation neer, zodat de gasten kunnen bijvullen wanneer ze maar willen! Gekoelde champagne, zelfgemaakte punch, water met citrusvruchten... noem maar op! Als u nog creatiever wilt zijn, zet dan een DIY mixstation op met verschillende garnituren, zoals takjes rozemarijn, schijfjes citrusvruchten en schillen, olijven, gekonfijt fruit, of zelfgemaakte cocktailsiropen... leun dan achterover, ontspan, en laat uw gasten creatief worden!

Lekkernijen voor vegetarische gasten

Lekkernijen voor vleesliefhebbers

De perfecte combinaties

Een grote knal om de avond af te sluiten