Apparaten en accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optioneel)10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
645.2 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.2 g
Koolhydraten
23.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Courgettesoep met munt
35min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Mysterieuze soep
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen