
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
of 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 645.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Vliegensvlugge bessensorbet met meringue
5min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Broccolisoep
15min
Tomaat basilicum spread
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Geen beoordelingen