
Apparaten en accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
geitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optioneel)10
Voeding per 1 portie
Calorieën
415.2 kcal /
1737.1 kJ
Eiwitten
8.6 g
Vetten
32.4 g
Koolhydraten
23.6 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.2 g
Natrium
645.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux