Apparaten en accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optioneel)10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
645.2 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.2 g
Koolhydraten
23.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Vegan challah brood
2u. 30min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Veelzijdige stevige soep
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min