Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool

Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30u.
4 portie

Ingrediënten

Deeg
  • water
    425 g
  • durum tarwebloem
    320 g
  • bloem, type 00
    320 g
  • verse gist
    2 g
  • zout
    15 g
Boerenkool en Salciccia
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken
    200 g
  • boerenkool schoongemaakt, fijn gesneden
    500 g
    500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesneden
  • mozzarella in stukken
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 2260.5 mg
Eiwitten 39.1 g
Calorieën 3882.3 kJ / 928 kcal
Vetten 33.5 g
Vezels 15.4 g
Verzadigd vet 33.5 g
Koolhydraten 126.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...