Apparaten en accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Voorbereiding. 30min
Totaal 30u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Eiwitten
39.1 g
Calorieën
3882.3 kJ /
928 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
15.4 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
126.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Pompoen Chai Latte
20min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min