Apparaten en accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Voorbereiding. 30min
Totaal 30u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Eiwitten
39.1 g
Calorieën
3882.3 kJ /
928 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
15.4 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
126.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Pasta met crème van pistache
30min