Apparaten en accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Voorbereiding. 30min
Totaal 30u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Eiwitten
39.1 g
Calorieën
3882.3 kJ /
928 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
15.4 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
126.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Geraardbergse Mattentaarten
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Pindakaas
5min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen