Apparaten en accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 stuk
Ingrediënten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
5271.5 kJ /
1260 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
19.9 g
Koolhydraten
141.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Harira
7u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Gozleme
1u. 40min
Hartenbroodjes
1u.
Batbout met kaas
30min
Drie kaas pides
1u. 40min
Avocadosap met dadels
5min
Soefganiots
2u.
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Ezogelin Soep
1u. 5min