Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 stuk

Ingrediënten

  • water
    450 g
  • verse gist
    3 g
  • Italiaanse bloem Type 00
    360 g
  • zout
    8 g
  • bloem om te bestuiven
  • fijn griesmeel om te bestuiven
  • gepelde tomaten in stukken
    200 g
  • buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt
    150 g
  • extra vergine olijfolie naar smaak
  • 'nduja
    40 g
  • caciocavallo-kaas geschaafd
    100 g
    100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorza

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stuk

Natrium 2362.9 mg
Eiwitten 56.7 g
Calorieën 5271.5 kJ / 1260 kcal
Vetten 55.9 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 19.9 g
Koolhydraten 141.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...