Apparaten en accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 stuk
Ingrediënten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
5271.5 kJ /
1260 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
19.9 g
Koolhydraten
141.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Bloemige Focaccia
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min