Apparaten en accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 stuk
Ingrediënten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
5271.5 kJ /
1260 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
19.9 g
Koolhydraten
141.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Smoothie
5min
Pierogi met vlees
1u.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Groene bron
10min