Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250
g suiker
of 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 60 g boter, in stukken
-
200
g feuilletine
of 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje, in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet, gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade, in stukken
-
35
g boter
of 20 g druivenpit olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4566.3 kJ / 1091.3 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 39.4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 57.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Advocaat
10 Min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Bessencurd
20 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Slasapje
Geen beoordelingen
Immuniteitsboost
5min