
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250
g suiker
of 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade in stukken
- 60 g boter in stukken
-
200
g feuilletine
of 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade in stukken
-
35
g boter
of 20 g druivenpit olie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1091.3 kcal / 4566.3 kJ
- Eiwitten
- 11.6 g
- Vetten
- 77 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 39.4 g
- Natrium
- 57.8 mg