Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiwitten
127 g
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Vetten
115.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
43.9 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Smoothie trio
10min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Custard
15min
Pudding
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Confituur van ananas en gember
40min