Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiwitten
127 g
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Vetten
115.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
43.9 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Kruimeldeeg
5min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Pruimentaart
1u. 30min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Thaise rode curry
1u.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Frangipanetaart
1u. 25min