Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiwitten
127 g
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Vetten
115.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
43.9 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Appeltaart
1 Std.
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Basisrecept Brood
3 Std.