
Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter , in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade , in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Eiwitten
127 g
Koolhydraten
56.9 g
Vetten
115.1 g
Verzadigd vet
43.9 g
Vezels
4.3 g
Natrium
1461.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Kerstman macarons
3u. 20min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
De wafels van de foor
3u.