Apparaten en accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Voorbereiding. 30min
Totaal 10u.
16 porties
Ingrediënten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1461.1 mg
Eiwitten
127 g
Calorieën
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Vetten
115.1 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
43.9 g
Koolhydraten
56.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Advocaat
10min
Brownies
50min
Meringue spoken
12u. 25min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Chocolademousse
3u. 20min