Doe datgene wat u graag doet

Besteed tijd aan het doen van dingen die je wilt doen. Krijg met minimale inspanning maximaal resultaat. Deze recepten nemen minder dan 15 minuten actieve tijd in beslag en Thermomix® doet de rest!

Perfekt weekend brunch

Snelle recepten voor theekransjes

Minder stress, meer plezier!

Ledereen heeft het tegenwoordig druk. Tussen het werk, de kinderen, sociale verplichtingen en alle kleine dingen die we moeten doen, kan het eten van zelfgemaakte gerechten gemakkelijk naar de laatste plaats op onze prioriteitenlijst zakken. En soms ontbreekt het ons gewoon aan energie. In ons artikel kunt u lezen hoe Thermomix® het werk uit handen kan nemen.

Begin met lezen

Snel kan wel degelijk gelijk staan aan gezond en smaakvol

Zelfs als u het druk hebt of geen zin hebt om te koken, kunt u toch gezond eten en uw tijd verstandig indelen. Het beste is om te organiseren, te plannen, tactisch te shoppen, het simpel te houden, de kunst van het bereiden in batches onder de knie te krijgen en uw favoriete gerechten te verdubbelen. En weet u wat gezond is voor uw geest? Ontspannen met Guided Cooking! Bekijk ons artikel voor meer informatie.

Gezonde salades en plantaardige recepten

Soms moet het gewoon calorierijk zijn

Gezond eten is goed voor uw lichaam. Maar soms hunkert u naar calorierijk, troostend voedsel voor uw ziel. Ook hiervoor hebben we een paar snelle recepten, zodat u kunt genieten en de tijd kunt gebruiken voor de dingen die u graag doet!

Hartverwarmende pasta en rijst recepten

Heerlijke recepten om met de handen te eten

7 redenen om met het bereiden van maaltijden te starten

Dus maak een begin om uw wekelijkse agenda te vullen met leven

Bespaart tijd gedurende de week • Bespaart geld • Minder stress • Voegt variatie toe • Geeft u controle over uw voeding • Portiecontrole • Houdt u energiek

Geweldige voorgerechten

Slimme hoofdgerechten

Snelle desserts