Laat het werk over aan Thermomix®

Wat gaat u doen terwijl Thermomix® voor u kookt?

De dag komt langzaam ten einde en u moet een beslissing nemen. Wat gaat u doen met uw tijd? Wat is op dit moment voor u van belang?

Misschien is traditioneel koken voor u een ontspannende bezigheid. Sommige mensen vinden taken zoals schoonmaken of ingrediënten voorbereiden immers therapeutisch.

U niet, of niet vanavond? Wellicht denkt u dat zwoegen in de keuken om een maaltijd te bereiden wel het laatste is dat u nu wilt doen. Het was een lange dag en u wilt graag tijd doorbrengen met de kinderen. De oudste heeft hulp nodig met wiskunde en het kleintje wil dat u de rest van Charlie en de chocoladefabriek leest. Of misschien hebt u dringend wat tijd voor uzelf nodig op de hometrainer terwijl u op de hoogte blijft van het nieuws. Misschien hebt u alleen nog energie voor het lezen van een boek onder een deken. Maar u wilt ook gezond eten… Oh wat zou het toch fijn zijn als een dag langer zou duren dan 24 uur!

Ontspan. U kunt niet alles hebben.

Kies een recept met een korte voorbereidingstijd.

Veel Thermomix®-recepten vereisen weinig aandacht. Klik op Bladeren > Alle recepten en selecteer vervolgens Actieve tijd < 15 min voor recepten die u de tijd geven om u op iets anders te concentreren. U kunt uw zoekopdracht verfijnen op basis van de ingrediënten die u in huis heeft, of het type gerecht dat u wilt bereiden.

Voorbereidingstijd is de daadwerkelijke intensieve voorbereidingstijd waarin u met het recept bezig bent en niets anders kunt doen. De totale tijd is hoe lang het duurt vanaf het moment dat u begint met het bereiden van het recept tot het moment dat u het kunt serveren.

Klik hier voor meer receptideeën waarmee u zich kunt concentreren op wat u graag doet.

Receptinspiratie met korte actieve tijd

Meer bekijken