Apparaten en accessoires
Pistache en amandel filo spiraal
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4853 kJ /
1160 kcal
Vetten
79 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
100 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Brownies
50min
Melkbrood
2u. 20min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Yoghurtcake
1u. 40min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Toffees
2u.
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Citroencake
2u.
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min