Apparaten en accessoires
Pistache en amandel filo spiraal
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4853 kJ /
1160 kcal
Vetten
79 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
100 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Vegan kruimeldeeg
45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Citroencurd
1u.
Knapperige koekjes
1u. 30min
Amandel Spritz-koekjes
1u.