Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 300 g water
- 15 g verse gist
- 500 g bloem
- 15 g fijn zout
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
Gekruid vlees voor de vulling
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g gele paprika, in stukken
- 50 g paprika, rode, in stukken
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
- 300 g rundergehakt
- 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
- 2 snuifjes paprika, naar smaak
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen komijn
Assemblage
- olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2h
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10h 10min
Boerenbrood
2h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Minipizza’s
1h 20min