Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marmercake
- 4 eieren
- 200 g suiker
- 1 el vanillesuiker, huisgemaakt
- 100 g bloem
- 100 g zetmeel, bv. maiszetmeel of aardappelzetmeel
- 1 el bakpoeder
- 1 el cacaopoeder
- 2 - 3 el suiker
Perzikvulling
- 8 gelatineblaadjes (ong. 15 g)
- water, voor het weken van de gelatine
- 200 g volle room
- 470 g halve perziken, ingeblikt, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- 200 g kwark kaas
- 40 g suiker
- 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met tonijn
35 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Moutbrood
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen
Appeltaart
1 godz.
Roomboterglazuur
5min
Citroencake
2 godz.