P.S. Ik hou van je

Vergeet het niet, 14 februari is het Valentijnsdag. Maak uw geliefde blij met een kleine verrassing en deel de liefde... de liefde gaat immers door de maag!

Heerlijk fruitig

Hartverwarmende koekjes

Zeg het met chocolade

Het is een feit - chocolade is goed voor u! Chocolade verhoogt het serotonineniveau in de hersenen, wat het algehele welzijn en geluk verbetert. Zelfs de geur kan uw humeur verbeteren en u een meer ontspannen gevoel geven! Dus, als u een echte chocoladeliefhebber bent of gewoon chocolade nodig hebt, bekijk dan ons chocoladeartikel.

Alles over chocolade

Chique cocktails

Romige-gerechten

Het is tijd voor twee

Alleen quality time doorbrengen met uw partner kan u dichter bij elkaar brengen, maar met alle verplichtingen van het moderne leven is het niet altijd eenvoudig om te doen. Samen koken is een geweldige kans om van elkaars gezelschap te genieten zonder geld uit te geven voor een duur diner of bioscoopafspraakje. Het is ook leuk om nieuwe recepten te leren en uw culinaire horizon te verbreden!

Zelfgemaakte karamelplezier!

Uw Valentijnsdag-menu

Alleen het allerbeste voor die belangrijke persoon in uw leven. Trek alles uit de kast: cocktails, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, decoratie, tafelindeling en een klein cadeautje. Het kan veel lijken om te onthouden, maar we kunnen u helpen met onze kleine menusuggestie.

Liefdevolle salades

Waar gaat uw keuze naar uit voor het diner - vis of vlees?

of pasta à la Lady en de Vagebond?

Romantische taarten

Deel de liefdesbriefjes

Verras uw geliefde met liefdesbriefjes in het huis of in de keuken. Schrijf op wat u waardeert aan uw geliefde, wat u gelukkig maakt over de relatie en leg de briefjes op zichtbare plekken. Overweeg ook om kleine berichtjes te schrijven met speciale wensen.