P.S. Ik hou van je

Vergeet het niet, 14 februari is het Valentijnsdag. Maak uw geliefde blij met een kleine verrassing en deel de liefde... de liefde gaat immers door de maag!

Heerlijk fruitig

Hartverwarmende koekjes

Zeg het met chocolade

Hoewel er nog geen 100% wetenschappelijk bewijs is, lijken de oorzaak en het effect onmiskenbaar: blije gezichten zijn het gevolg van een dagelijkse portie chocolade. Dus vergeet de wetenschap en wees dit jaar lief voor uw partner. In onze eigen chocoladefabriek hebben we verschillende overheerlijke recepten voor u verzameld.

De chocoladefabriek

Chique cocktails

Romige-gerechten

Het is tijd voor twee

Samen tijd doorbrengen biedt de mogelijkheid om een band op te bouwen. Een gedeelde ervaring zorgt voor gemeenschappelijke herinneringen. Tijd en ruimte om naar elkaar te luisteren, mee te leven en de energie in uw relatie levend te houden. Dus waarom gaat u met deze motivatie in gedachten niet samen koken? De liefde hangt in de lucht!

Zelfgemaakte karamelplezier!

Uw Valentijnsdag-menu

Alleen het allerbeste voor die belangrijke persoon in uw leven. Trek alles uit de kast: cocktails, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, decoratie, tafelindeling en een klein cadeautje. Het kan veel lijken om te onthouden, maar we kunnen u helpen met onze kleine menusuggestie.

Liefdevolle salades

Waar gaat uw keuze naar uit voor het diner - vis of vlees?

of pasta à la Lady en de Vagebond?

Romantische taarten

Deel de liefdesbriefjes

Verras uw geliefde met liefdesbriefjes in het huis of in de keuken. Schrijf op wat u waardeert aan uw geliefde, wat u gelukkig maakt over de relatie en leg de briefjes op zichtbare plekken. Overweeg ook om kleine berichtjes te schrijven met speciale wensen.