
Apparaten en accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige stevige soep
50min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Geraspte Wortelsalade
10min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Veelzijdige gladde soep
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min