Apparaten en accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Aardbeiendaiquiri
10min
Krokante olijven
1u. 30min
Creatief Basisbrood
45min
Rode bietensalade
10min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min