Apparaten en accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Yoghurt en muntdressing
15min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Mayonaise zonder ei
10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Roergebakken champignons
55min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min