Apparaten en accessoires
Quinoasalade
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ¾ tl
-
quinoa150 g
-
kleine rode pompoen in repen (1 x 4 cm)300 g
-
spruitjes gehalveerd200 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
currypoeder en meer om de walnoten te roosteren2 tl
-
agavesiroop2 el
-
sinaasappel liefst bio, 2 zestes (1 x 4 cm) dun geschild en het geperst sap1
-
chilipeper gedroogd1
-
gemalen peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
938 kJ /
224 kcal
Vetten
13 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofgerecht met tofu
30min
Ratatouille
40min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan challah brood
2u. 30min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Hummus van rode biet
10min