Apparaten en accessoires
Quinoasalade
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 ¾ tl
-
quinoa150 g
-
kleine rode pompoen in repen (1 x 4 cm)300 g
-
spruitjes gehalveerd200 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
currypoeder en meer om de walnoten te roosteren2 tl
-
agavesiroop2 el
-
sinaasappel liefst bio, 2 zestes (1 x 4 cm) dun geschild en het geperst sap1
-
chilipeper gedroogd1
-
gemalen peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
938 kJ /
224 kcal
Vetten
13 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Bananen powerballs
15min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Curryworst en linzen
1u.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Peperkoekkoekjes
2u. 20min